אמה דארסי, מאט סמית', "בית הדרקון" עונה 2. HBO,
HBO

מה קורה עם גילוי העריות? סערת רשת סביב סצינת סקס הזויה

עודכן לאחרונה: 23.7.2024 / 8:11

צופי "בית הדרקון" זועמים בעקבות סצנת גילוי עריות גרפי במיוחד בפרק האחרון של הלהיט של HBO: 'מגעיל ברמה אחרת'

טריילר לעונה השנייה של "בית הדרקון"/HBO

הפרק האחרון של בית הדרקון, הספין-אוף של "משחקי הכס" כלל רגע מאוד מיני שהראה את דמותו של השחקן מאט סמית' מקיים יחסי מין עם אמו שלו, כביכול. מיד, צופים מזועזעים מיד מיהרו לרשתות לשתף את מחשבותיהם - והם לא היו מרוצים מהסצנה.

הייתם חושבים שלראות את דיימון טארגריין, בגילומו של סמית', חווה חלום חושני מאוד על אמו, אליסה טארגריין, במהלך ביקור בטירת הארנהול הרדופה, דווקא ישמח את רוב הצופים, במיוחד בידיעה שהרי מדובר בשחקנים, ובסיפור בדיוני לגמרי, אבל לא.

החלום החל כשהוא ואמו עומדים עירומים יחד, לפני שהיא נשענה לנשק את מצחו ברומנטיות שהופכת לתשוקה. ובשלב אחר, הם נראית עוסקים במין אוראלי. הסצנה הסתיימה כשהאם שוכבת חסרת חיים במיטה ודיימון - (שנשוי לאחיינית שלו, כן?)ו, מביט בבהלה בידיו המגואלות בדם.

מה אתם חושבים על ״גילוי העריות״?

מוגזם לחלוטין, אין לזה מקום. דוחה
שטויות נו, זו סדרה. כבר ראינו כזה במשחקי הכס
מה שבעיקר מפריע זה שהאמא צעירה מהבן בשני עשורים :)
כל הזמן ממציאים דרכים חדשות לעקוף את האדישות שלנו
1518 משתתפים

מאוחר יותר התגלה שההזיה הוכנסה לראשו על ידי אליס ריברס, שמתעללת בו במכוון על ידי כך שהיא גורמת לו לחוות חזיונות אפלים, אבל גם זה לא הרגיע את הצופים הפוריטאניים. "דיימון שוכב עם אמו זה דוחה ברמה אחרת," כתב מישהו. "אני יודע שלטארגריינים יש מנהגים מוזרים... אבל זה פשוט גס. של מי היה הרעיון הזה?"

"זה היה מאוד מוזר ולא נוח לצפייה," הוסיף אחר.

"סצנת המין מסיחה את הדעת מהמסר שהם ניסו להעביר ולא מוסיפה הרבה. בחירה מוזרה מחדר הכתיבה," פרסם מישהו אחר.

"הסצנה עם דיימון ואמו הייתה ממש לא הכרחית," הסכים משתמש אחר.

""הסצנה עם דיימון ואמו הייתה כל כך טראומטית ומוזרה."

"בית הדרקון, אתם צריכים להירגע עם גילוי העריות" ביקש מישהו אחר.

"תגידו לי, אנשים טובים, למה הייתי צריך לצפות בדיימון מזיין את אמו שלו ב'בית הדרקון'," כתב צופה לא נינוח אחר.

"בית הדרקון' לקח את האפל לרמה חדשה. כלומר, גילוי עריות הוא חלק מההיסטוריה שלו, אבל הארנהול רודפת את דיימון וגורמת לו להזות ולראות את עצמו מלקק את אמו היה משהו שלא ציפיתי לו," נכתב בציוץ אחר.

ואנחנו כאילו - "אה כבר היה פרק אחרון? מעולה, אפשר להתחל בינג'", כי מה שקורה בווסטרוז, נשאר בווסטרוז.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully