בוני בלו. אינסטגרם, צילום מסך
צילום מסך/אינסטגרם

דוגמנית מציעה למטיילים 'חינמים' ללילה בהוסטל - בתנאי אחד

עודכן לאחרונה: 21.7.2024 / 14:36

בוני בלו, בת 25, נמצאת באחד מאכסניות הנוער המרכזיות של גולד קוסט ופרסמה קריאה ברשתות החברתיות שלה למטיילים חרמנים וקשי יום להצטרף אליה. הם רק צריכים לתת לה לצלם

הדוגמנית הנועזת בוני בלו, התחייבה לשכב עם תרמילאים קשי יום ושוכני הוסטל שלא יכולים להרשות לעצמם נערת ליווי, בחינם.

אבל יש תנאי.

טוב שבאתם: דורקס משיקים ליין חדש של צעצועים למבוגרים בלבד
"נשים לא יודעות איך לאכול אותי": השקר של הדר בבית האח
חתיך הזוי: השתלת הפנים שעבר לא מנעה ממנו למצוא אהבת אמת


בוני בלו, ילידת בריטניה, מתארחת באחת מאכסניות הנוער המרכזיות של גולד קוסט ופרסמה קריאה ברשתות החברתיות שלה למטיילים חרמנים להצטרף אליה. בת ה-25 יצרה לעצמה שם במגוון תעלולים מיניים פומביים שהכניסו לה מיליונים - אחד ממעלליה היה הטיול שלה לקנקון כדי לשכב עם כמה שיותר סטודנטים אמריקאים במהלך חופשת האביב.

מאז שהותה בת שלושת השבועות, שבמהלכה שכבה עם 122 בחורים, והרוויחה יותר מ-250,000 דולר בתהליך, היא נמצאת בעלייה מטאורית.כשיו הבחורה הכבר-די-עשירה מנוטינגהם החליטה לתת משהו קטן בחזרה לפשוטי העם ובעלי מגבלות התקציב - את עצמה הנהדרת ובעלת הליבידו האנרגטי.


בשיחה עם הדיילי סטאר, אמרה שהיא תתארח ב-Bunk Surfers Paradise ביום שני בלילה (22 ביולי), כלומר מחר, ושם היא מתכננת להגשים כמה חלומות בחינם למטיילים הצעירים שיגיעו. בתנאי - שהיא תוכל לצלם את המפגש המיני ביניהם, ואנחנו מניחות שהיא גם באה עם טופס שחרור מסודר שהמיילים יוכלו לחתום עליו כויתור על זכויות הקניין שלהם. איך בא לה הרעיון? "תמיד הייתי מקבלת המון הודעות ממטיילי תרמיל ומהקהל הצעיר יותר שלא יכלו להרשות לעצמם ליווי," היא אמרה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully