האם גם אתן מרגישות שפתאום כולן מסביב בהריון? את הולכת ברחוב - בטן. פותחת אינסטגרם - בטן. באה לארוחת חג - שלוש בטנים ושיחה על שמות לתינוקות. הבייבי-בום של ישראל בשיאו, ולא במקרה הוא נוחת עלינו בדיוק בחג האביב. אולי זה משהו באוויר, אולי זו תחושת ההתחדשות, ואולי פשוט כולנו היינו בבית יותר מדי זמן השנה. כך או כך - מדובר באחד המועדים הכי לוהטים לקניות מוצרי תינוקות, ובצדק.
לקראת החג, כשכולם עסוקים בלנקות ולארוז ולחשוב איזה סלט להביא לדודה, אמהות בהריון (ולא מעט אבות נרגשים) מתרוצצות בין חנויות, אתרים וסקירות - מנסות להבין מה באמת חשוב, מה רק נראה חשוב, ואיך לעזאזל בוחרים בין אלף דגמים של עגלות.
חג החירות הגיע? החופש רחוק, הדיכוי עדיין פה, והלב שבוי בעזה
מי שעשה את ההתאמה של חיה ומור - שיבלע מטריה ושתיפתח לו בבטן
אם רוני גזענית - כולנו גזענים, אבל היא חייבת להבין שהיא מעליבה
אז כדי לעשות לכן קצת סדר בתוך כל הטירוף - ריכזנו את המבצעים הכי שווים לחודש אפריל, מכל רשתות התינוקות המובילות בארץ. לא רק הנחות - אלא כאלה ששווה להכיר, כאלה שחוסכות כסף בלי להתפשר על סטייל, איכות או נוחות. אז אם את לקראת לידה, אחרי לידה, או פשוט בשלבי קינון מתקדמים - זה בשבילך.
שילב:
המותג הוותיק מציע מבצעי חג משתלמים במיוחד באתר ובחנויות. בין אם את מחפשת עגלה מהמותגים הכי נחשקים כמו Joolz, סייבקס או אינגליזינה - או רהיטים לתינוק מחברות כמו סגל וטל רהיטים, תמצאי הנחות שמתחילות ב-15% לציבור הרחב, עם בונוסים נוספים לחברות מועדון. כדאי לבדוק גם את הקטגוריות של מוצרי אמבטיה וביגוד - ההנחות חורגות מעבר לעגלות.
מוצצים:
הרשת לא מפסיקה להפתיע עם מבצעי אביב בכל הקטגוריות - מושבי בטיחות לרכב (20%-30% הנחה), עגלות Bugaboo ב-25% הנחה, ומשחקים עד 75% הנחה. כן, קראת נכון - שבעים וחמישה אחוזים. למי שלא יודעת - זו הזדמנות נדירה להתחדש בצעצועים חכמים, צבעוניים ואיכותיים במחירים ממש מצחיקים.
Munchkin (מנצ'קין):
אם את מתלבטת לגבי כוסות מעבר, מוצרי אמבטיה או פתרונות החתלה נוחים - שווה לבדוק את מנצ'קין. המותג האמריקאי מוביל בעולם בתחום האביזרים החכמים לתינוקות ומציג כוסות פלא וכוסות משקולת ב-39.9 ש"ח, יחד עם שלל מוצרים נוספים בהנחות משמעותיות.
מדלה:
מותג משאבות ההנקה המוביל בעולם לא נשאר מאחור. בין המבצעים: משאבת פרי-סטייל החדשנית שמאפשרת שאיבה ניידת ונוחה, משאבת Solo הקומפקטית, וגם משאבת Swing Maxi הידועה. כל המבצעים תקפים לאורך חודש אפריל - שווה להצטייד מראש.
הבייבי-בום אולי הפתיע את כולנו, אבל הוא גם גרם לרשתות ולמותגים להתגייס. קניות לתינוק זה עניין לא זול, במיוחד כשמדובר בילד ראשון (או שלישי, כי אז הכל כבר קרוע או נעלם). המבצעים של האביב הם לא רק אטרקטיביים - הם גם מגיעים בדיוק בזמן, כשההכנות לחג ולחיים החדשים משתלבות זו בזו. שיהיה חג שמח - והכי חשוב - לידה קלה.